Sparen / Beleggen


Meer rendement uit sparen en beleggen
Sparen en/of beleggen voor de toekomst? Voor uw pensioen? Voor als de kinderen gaan studeren? Of voor andere toekomstige wensen? U kunt bij ons op diverse manieren uw geld sparen en/of beleggen.

Spaar- of beleggingsverzekering
Wij bieden u de mogelijkheid om jaarlijks of maandelijks een door u bepaald bedrag in een spaar- of beleggingsverzekering te storten. De spaarverzekering biedt u 100% zekerheid doordat het van te voren berekende eindkapitaal gegarandeerd tot uitkering komt op de einddatum. De beleggingsverzekering biedt u de mogelijkheid een hoger rendement met uw geld te maken dan bij een spaarverzekering. De eindopbrengst van deze polis kan echter wel fluctueren. De waarde op einddatum kan hoger of lager uitvallen dan het van te voren berekende eindkapitaal. Er wordt wel een garantiekapitaal in de polis opgenomen. Dat is het bedrag dat u op de einddatum altijd zult ontvangen mits de polis aan de voorwaarden heeft voldaan.

Spaar- of beleggingsrekening
U kunt ook gebruik maken van de bancaire faciliteiten van onze verzekeraars en uw geld op de spaarrekening van de bank zetten. Vanuit hier heeft u de mogelijkheid om met behulp van de medewerkers van de maatschappij uw geld te beleggen om een zo hoog mogelijk rendement uit uw geld te halen. Op deze rekening blijft uw geld ten allen tijde voor u beschikbaar.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 040 - 2953872 of u kunt een e-mail sturen naar: info@kantoordewit.nl

Contact

Blaarthemseweg 4
5502 JV Veldhoven

Tel:(040) 295 38 72
Fax:(040) 295 38 73

E-mail:


Ontwerp en techniek © 2015-2020 MonTay Media