Reis en annulering


Reisverzekering
Binnenkort op reis in binnen- of buitenland? Zorg er dan voor dat u goed verzekerd op reis gaat. Bij een kortlopende reisverzekering betaalt u uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk met vakantie bent en alleen voor de dekkingen die voor u nodig zijn. Met de uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.

Annuleringsverzekering
U boekt uw reis ruim op tijd, want u wilt er zeker van zijn dat u tijdens uw vakantie terecht kunt op de bestemming van uw keuze. Maar dan is het ook zaak om direct een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Er kan namelijk zomaar iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent uw reis uit te stellen of zelfs te annuleren. Uw reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening. Soms tot wel honderd procent van de reissom. Een annuleringsverzekering vergoedt deze kosten. Ook heeft u met deze verzekering recht op een vergoeding voor eventuele ongenoten reisdagen doordat u bijvoorbeeld door vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis af te breken. Onze adviseurs kunnen u uitstekend adviseren en u helpen bij uw keuze.

Doorlopende reisverzekering
Gaat u meer dan één keer per jaar op vakantie in binnen- of buitenland? Dan is het al snel voordeliger om het hele jaar door verzekerd te zijn middels een doorlopende reisverzekering. Deze verzekering is geschikt voor zowel zon- als sneeuwvakanties en kan volledig aangepast worden aan uw eigen wensen. Wat u niet nodig heeft, hoeft u ook niet te betalen.

Doorlopende annuleringsverzekering
Naast een doorlopende reisverzekering is het mogelijk om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Hiermee krijgt u bij afbreking van de vakantie (ten gevolge van een verzekerd ongeval) de volledige reissom terug.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 040 - 2953872 of u kunt een e-mail sturen naar: info@kantoordewit.nl

Contact

Blaarthemseweg 4
5502 JV Veldhoven

Tel:(040) 295 38 72
Fax:(040) 295 38 73

E-mail:


Ontwerp en techniek © 2015-2020 MonTay Media