Motorrijtuigen


Auto WA
Voor ieder motorrijtuig (auto, motor, scooter en brom- of snorfiets) moet een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) worden afgesloten. Dit is namelijk verplicht gesteld op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering voor Motorrijtuigen (WAM). Deze verzekering dekt de schade die u als bestuurder van een motorrijtuig door uw schuld aan (goederen van) anderen toebrengt. Wilt u ook schade aan uw eigen voertuig verzekeren dan dient u de WA dekking uit te breiden met:

Auto WA/Beperkt Casco
De beperkte casco dekking dekt onder andere schade als gevolg van brand, diefstal, ruitbreuk, overstekend wild en stormschade.

Auto WA/Volledig Casco
De volledig casco dekking dekt schade als bij beperkte casco dekking alsmede schade aan het voertuig als gevolg van botsen, omslaan, slippen, van de weg of te water raken of enig van buiten komend onheil. Samen met u kiezen wij de beste verzekering die bij uw voertuig past uiteraard tegen scherpe premies die nog lager uit kunnen komen (wel tot 75%) indien u schadevrije jaren heeft.

In- en opzittendeverzekering
U en uw medepassagiers die in een auto, motor, kampeerwagen of op een bromfiets rijden lopen risico's. Ook dus diegene die met u meerijdt. Voor het geval dat u of uw passagiers iets overkomt is er de in- en opzittendeverzekering. De verzekering keert uit bij een ongeval wanneer er sprake is van blijvende invaliditeit of overlijden. De uitkeringsbedragen zijn naar wens te verzekeren. De verzekering kan los of in combinatie worden gesloten met een voertuigpolis.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 040 - 2953872 of u kunt een e-mail sturen naar: info@kantoordewit.nl

Contact

Blaarthemseweg 4
5502 JV Veldhoven

Tel:(040) 295 38 72
Fax:(040) 295 38 73

E-mail:


Ontwerp en techniek © 2015-2020 MonTay Media