Inboedel


Inboedelverzekering
Deze verzekering biedt bescherming van uw gehele inboedel zoals bijvoorbeeld kleding, meubels, tapijt en gordijnen. Er zijn verschillende dekkingsvormen mogelijk. Van alleen een brand dekking tot een extra uitgebreide dekking. Indien u gebruik maakt van een inboedelwaardemeter kunt u garantie tegen onderverzekering krijgen. De verzekering dekt binnenshuis schade of verlies als gevolg van:

Een eventuele glasdekking (voor bijvoorbeeld huurders) is tegen een geringe premie mee te verzekeren. Kostbaarheden en geld zijn tot een bepaald maximum medeverzekerd. Uiteraard kunt u deze apart bijverzekeren. Voor sommige schaden en/of gebieden geldt een maximum vergoeding of een eigen risico.

Glasverzekering
U kunt voor uw woonhuis (eigendom of huur) apart glas verzekeren. Meestal wordt de dekking toegevoegd aan de woonhuis- of inboedelverzekering.

Kostbaarhedenverzekering
Als u waardevolle eigendommen bezit, dan is een kostbaarhedenverzekering een goede aanvulling op uw verzekeringspakket. De kostbaarhedenverzekering vergoedt schade aan of diefstal van bijvoorbeeld sieraden, kunst, antiek of audio- en video-apparatuur, voor zover deze niet is gedekt door de inboedelverzekering. Een kostbaarhedenverzekering is vaak een noodzakelijke aanvulling op de inboedelverzekering. Dit geldt zeker als u een bijzondere verzameling heeft.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 040 - 2953872 of u kunt een e-mail sturen naar: info@kantoordewit.nl

Contact

Blaarthemseweg 4
5502 JV Veldhoven

Tel:(040) 295 38 72
Fax:(040) 295 38 73

E-mail:


Ontwerp en techniek © 2015-2020 MonTay Media